Lunch ideas

Photo cred: lonijane, livegreenhealthy, bonnyrebecca, diet, littlebirdvegan
 
Är ni såna som mig som älskar att titta på fina bilder på mat på instagram? haha jag gör det hela tiden. Det är faktiskt ett bra sätt att få lite inspiration vad man kan laga om man känner att ens egna fantasi är slut. Det är också en mycket bra motivation till att hålla sig hälsosam och äta nyttigt. Jag tycker det är jätte roligt att få inspiration från andra med olika recept, ideer och smaker. Om jag har en dålig dag och inte alls känner mig motiverad så brukar jag titta på bilder från instagram eller som jag sparat på telefon. Hur smarrigt ser det inte ut på bilderna?? Man börjar ju dregla. Det blir så mycket roligare att laga mat när man har olika rätter man vill testa.
 
Jag tänkte tipsa er om mina favorit konton som jag följer och älskar. 
 
@Lonijane
Massor av fina tallrikar med smarrig mat. Hon får verkligen allt hon lägger upp att se jätte gott ut. Förutom matbilder så lägger hon också ut en del strandbilder så om du är semestersjuk så kommer du älska hennes konto.
 
@Detoxwater
Här hittar du miljontals av olika alternativ du kan piffa upp ditt tråkiga kranvatten med. Alla vet hur viktigt det är med att dricka massor med vatten, men ibland så blir det så tråkigt glas efter glas med vanligt tråkigt vatten så här kommer det ett tips till er! Kolla in detoxwater och ni kommer att vilja fylla ett glas med vatten nu på en gång!
 
@Naturallyhanne
Den här tjejen är grym på att göra frukostskålar av nyttig glass. Ja glass. Hennes bilder ser ut som värsta efterrätten! Ser så sjukt gott ut!
 
@Pearsnpancaces
Samma här. Fylld av härliga glassskålar och pannkakor. Hennes bilder får en att vilja äta nyttigt resten av livet för det ser så himla gott ut haha. Man kommer snabbt över tanken av att köpa en ben n jerry när du scrollar igenom hennes feed. Det verkar som om ju mer toppings man har på desto godare ser det ut. Så överdekorera era frukostskålar i fortsättningen! ;)
 
@Livegreenhealthy
Här finns allt möjligt. Allt från frukost till middag. Både för vegetarianer och köttätare. Ger massor av ideer om maträtter och inspiration att komma på egna recept.
| | Kommentera |

Lunch

Dagens lunch blev en quinoa sallad.
 
Lunch brukar vara så svårt och ibland jobbigt att lägga energi på. Jag har fått lite lunch ideer från intagram som jag brukar slänga ihop när jag har slut på egna ideer. Jag älskar att göra olika sallader till lunch med egen dressing. Inget av dom där feta gifterna som finns på flaska! Brukar oftast blanda avokado med citron, salt och peppar men jag har också andra recept på lager sparade i mina anteckningar på telefon som ska bli spännande att prova framöver. Det är så enkelt och snabbt att slänga ihop plus att man verkligen känner sig fräsh och hälsosam. Dagens lunch blev ganska enkel då nästan allt i kylen börjar ta slut haha. 
 
Quinoa Sallad:
Kokt röd quinoa med salt och vitlök.
Romansallad
Röd spetspaprika
Majs
Plommontomater
 
Sås:
1/2 avokado
Lite citron
Peppar & salt
Röd paprika krydda
Mango & curry krydda
- Mosa med gaffel och blanda ihop med salladen.
 
| | Kommentera |

Summer Vacation 2016

Alltså hur underbart ser inte det här ut!? Gissa vart jag kanske ska spendera min sommar i år? JUST DET! PÅ FREAKIN' BAHAMAS!! Det är bara en fråga om mina föräldrar kan få semester vid ett speciellt datum så jag hoppas verkligen på det! Bahamas är en utav dom platser i världen som jag på min bucketlist och förhoppningsvis kommer den att bockas av redan i sommar. Kritvit strand, kristallklart turkost vatten, kokosnötter, palmer, speedboats och en MASSA färsk exotisk frukt. Har suttit och tittat på en massa fina bilder och är super exalterad! Så himla vackert! 
| | Kommentera |
Upp